Livslust är A och O

Ditt välmående börjar med dig

boka tid

Boka tid

Ett vägledande samtal kan bli en vändpunkt.

För dig som bokar första gången finns ett fint erbjudande – peptalk!

 

Peptalk – erbjudande

Ett peptalk samtal á 75 minuter är för dig som bokar första gången och kostar som ett vanligt vägledande samtal 1 250 kr (inkl.moms).

Vägledande samtal

Ett vägledande samtal varar 45 minuter och kostar 1 250 kr (inkl. moms). Kom i håg att du kan använda friskvårdsbidrag  för ett vägledande samtal.

Olika öden

“Ingen människa och inget öde kan jämställas med en annan människa och ett annat öde, och det finns inte någon livssituation som upprepas.

I varje situation krävs något nytt av människan.”

(Victor Frankl, 1905-1997)

Livets melodi

Allas vår livets melodi skiljer sig åt då våra förutsättningar och utmaningar är unika. Hur vi accepterar och hanterar livet är utmaningen oavsett.

Det är ingen idé att ödsla energi på att tycka att “gräset är grönare på någon annans gräsmattan”. Nej, lägg din energi och fokus på dig.

Inspireras

Tillåt dig att inspireras av andras sätt att lösa livets utmaningar eller deras framgångar, och gör på ditt vis.

Ibland räcker det att någon bara lyssnar, eller att du hör dig själv sätta ord på något utmanande.

Det oväntade

Livet är litet som kaffereklamen, om du kommer ihåg den – “när du får oväntat besök”. Det är svårt att förutse vad som sker av både glädje och sorg, framgång och  ensamhet.

Listan kan göras lång av hur livet upplevs av var och en. En gemensam barndom kan uppfattas olika av syskonen.

Det börjar med dig

Det som blir överväldigande kan till slut bli en mindre bra normalitet vartefter tiden går, och energin tryter. Ibland avlöser det ena det andra, utan vila.

Oavsett, kan det ibland vara bra att du blir påmind om att du inte är ensam, och att livet kan vända. Det är bara du som kan rädda dig själv, och tända ditt inre ljus.

Försoning

För att släppa in något nytt behöver du släppa taget om det gamla. När du försonas med utmaningen, har du inte bara accepterat att nu är det på ett visst vis. Du har kommit till insikt, att det finns möjlighet för något nytt, en förändring. Om du vill och behöver.

En bra start är att börja där du är, med det lilla, som i slutändan kan bli till det stora.